Preview Mode Links will not work in preview mode

Före detta fröken Duktig

Dec 10, 2020

Detta avsnitt handlar om ett av Annas hjärteämnen: att lyssna på kroppens signaler – något som är helt nödvändigt för att tillfriskna från utmattning. Men varför är detta så svårt för duktiga flickor? Och hur har Anna gått till väga för att bli bättre på att uppmärksamma sina egna behov?

Instagram:...


Nov 19, 2020

Anna firar poddens 30:e avsnitt genom att bjussa på gamla dagboksanteckningar. Främst från högstadietiden. Vissa av anteckningarna är roliga, pinsamma och pubertala. Andra vittnar om stress, osäkerhet, förvirring och alldeles för mycket självkritik.

Instagram:


Nov 5, 2020

Anna ägnar varenda sekund av detta avsnitt åt att prata avundsjuka. För vi pratar alldeles för sällan om vår avundsjuka! Anna uppmanar varenda kotte till att erkänna och uttrycka sin avundsjuka. För att på så vis avdramatisera den. Hon uppmanar också till att gräva i avundsjukan – vad gömmer sig där...


Oct 22, 2020

I detta avsnitt berättar Anna om sitt tandläkarbesök, där hon kände skam över sin egen oduktighet.

Hon berättar också om några insikter:

  • människor som inte säger NEJ, tolkas ofta som snälla …men det är fel!!
  • det är SÅ svårt att bli kvitt sin inre kritiker!
  • varje gång en människa ber om ursäkt för...


Oct 8, 2020

I detta avsnitt fortsätter djupdykningen i Annas självkänsla. Förra avsnittet handlade om Annas självkänsla bakåt i tiden. Detta avsnitt innehåller ALLT om Annas självkänsla i nuläget.

Instagram: https://www.instagram.com/fd_frokenduktig/?hl=sv
Facebook: